Roata Norocului – Învârtirea banilor în aur

Wheel of Fortune a trebuit să fie una dintre cele mai strălucitoare invenții ale lui Merv Griffin (împreună cu Jeopardy). Era cu siguranță un geniu și iubea absolut jocurile și oamenii. I-a pus pe cei doi împreună pentru a forma unele dintre cele mai profitabile și de lungă durată francize din istoria televiziunii și a culturii moderne de divertisment. Bineînțeles, a fost un gazdă superb de talk-show în vremurile anterioare timp de mulți ani.

Cu toții vrem să participăm la acea emisiune. Trăim și murim împreună cu concurenții pentru că ei ne reprezintă. Când rezolvă puzzle-urile de cuvinte (modelate după vechiul joc pentru copii de Spânzuratul) înainte de a le face acasă, suntem amândoi dezamăgiți și uimiți de acei oameni din toate categoriile vieții americane care nu se prăbușesc sub imensul și scurt. – șansa vieții trăită. Se pune multă presiune asupra acestor jucători. Este probabil singura lor șansă de a avea faimă și avere dintr-o dată, într-o scurtă participare de 20 de minute la oala sub presiune cu lumini strălucitoare în fața unui public imens în direct, care va fi văzut de milioane după ce spectacolul va fi înregistrat.

Pat Sajak trebuie să fie cea mai bună gazdă a emisiunii de jocuri inventată vreodată.

El este cel mai smerit și mai ușor de vorbit tip de pe fața Pământului. El nu poate spune absolut nimic, dar noi credem fiecare cuvânt ca și cum ar fi Evanghelia. El este atât de simpatic și prietenos, este uimitor că poate face asta spectacol după spectacol (se înregistrează 12 pe zi timp de 2 săptămâni la un moment dat). Are priceperea impecabilă și extraordinară de a-i face pe concurenți, familiile lor și întregul public de studio și TV să se simtă atât de în largul lor. Este pur și simplu ciudat.

Vanna White trebuie să fie cea mai bună întocătoare de scrisori și cea mai bună parteneră din Univers.

Dar, mult mai mult decât atât, ea este bomboana de ochi sofisticată de elită care proiectează o bunătate emoționantă și totuși sănătoasă. Întotdeauna ți-ai dorit ca ea și Pat să se fi putut căsători. Dar, simți întotdeauna că sunt cei mai apropiați prieteni. Vanna emană eleganță și prietenie dintr-o singură lovitură.

Când se învârte ora 6:30 (de fapt, încep la 6:29 și mai bine nu întârzii pentru că au imediat primul lor puzzle aruncat), noi suntem acolo, toată familia, în fiecare noapte de săptămână. Este una dintre tradițiile noastre de bază de familie să începem noaptea de vizionare TV și Netflix cu Wheel of Fortune. Parcă nu putem face nimic până nu se termină Wheel. Suntem cu adevărat hipnotiți. Și, întotdeauna se termină mult prea devreme. Sigur și-ar fi dorit să arate 2 episoade consecutiv, sau cel puțin să lanseze WFC, The Wheel of Fortune Channel, astfel încât să-l putem urmări 24-7.