Sloturi de cazinou

Sloturile de cazinou moderne sunt controlate de cipuri de computer și software, iar procentele de câștig sunt preprogramate în software.

Sloturile de cazinou au generatoare de numere aleatorii (RNG) care generează continuu combinații, chiar și atunci când aparatul nu este jucat.

Funcționarea concomitentă cu RNG-ul slotului de cazinou este procentul de plată.

Procentul de plată controlează cât de mult va plăti slotul, de exemplu, procentul de plată ar putea fi de 90%, ceea ce înseamnă că jocul de slot va plăti 90% din toate pariurile jucate, iar cazinoul va păstra doar 10%.

Asta nu înseamnă că de fiecare dată când pariezi 10 credite vei primi 9 în schimb – unde este distracția și entuziasmul în asta? În schimb, jocul de sloturi de cazinou nu va plăti pentru o perioadă, iar apoi, dintr-o dată, va intra într-o serie fierbinte și ați putea ajunge la un jackpot mare.

Procentele de câștig vor varia între diferitele jocuri, iar unele dintre cele mai populare cazinouri, cum ar fi King Neptunes Casino, oferă o plată de până la 95%!

Deci, în esență, aparatul de slot ia toți banii jucați în ea și îi plătește câțiva câștigători norocoși. Cazinoul poate păstra doar un procent relativ mic din toate pariurile plasate.

Software-ul de sloturi de cazino controlează fiecare parte a mașinii, de la luminile intermitente până la rotirea rolelor.

Când apăsați rotire pe slotul, RNG-ul produce o combinație care corespunde imaginilor de pe rolă.