Ruletă online live pentru când nu poți ajunge la Vegas

Iubesc ruleta, dar urăsc cu adevărat unele dintre cazinourile online. Sunt puțin mai mult decât jocuri arcade și nu dețin nimic din profunzimea și intriga adevăratului joc de ruletă. Există un singur tip pe care îl voi juca online – ruleta online live.

Acum sunt mulți oameni care vor încerca să pretindă că jocul la ruleta online este mai bine decât să viziteze un cazinou. Este mai sigur, mai economic și mai bine pentru mediu, să fiu sincer, niciunul dintre aceste argumente nu mă atrage prea mult, adică cine joacă oricum la ruletă economică, este vorba despre risc și recompensă și entuziasm. Aș prefera să fiu într-un cazinou, fără îndoială.

Acesta este miezul problemei de când Blaise Pascal a inventat roata diavolească în secolul al XVII-lea, aceasta a ocupat o poziție aproape de neatins în afecțiunile jucătorului obișnuit. Există ceva hipnotic, dar interesant în a vedea acea bilă de argint care se învârte în jurul roții, din păcate, asta nu poate fi înlocuită cu privirea la o mică roată animată inteligentă a ruletei însoțită de un oribil muzac cu țevi în fundal.

Poate sunt doar eu, deoarece aceste cazinouri online par foarte populare, trebuie să recunosc că există niște jocuri foarte variate și originale, cu tot felul de variante ale jocului standard de ruletă. Totuși, acestea trebuie încercate pentru a menține interesul jucătorului obișnuit de ruletă online.

Dar cea mai importantă problemă a mea cu jocul de ruleta online nu este grafica, nici animațiile sau sunetele enervante simulate.

Nu este că mă joc în pijama sau pe un laptop în fața televizorului, nu este absența „norocului doamnei”.

Există jocuri cu cote mai bune de jucat, modalități mai bune de a face bani cu siguranță, dar poți câștiga o sumă uriașă de bani dacă ai „noroc de doamnă” de partea ta.

Dar această minunată doamnă nu poate fi înlocuită cu un algoritm complex sau un generator de numere pseudoaleatoare. Aceasta este problema.

Sunt sigur că jocurile de cazinou online sunt sigure și bine conduse, dar te vei simți întotdeauna înșelat atunci când un pariu mare cade împotriva ta, subiectul capriciului unei secțiuni de cod de calculator.

Voi rămâne la preferatul meu, un cazinou online, dar este un joc în timp real, plasat într-un cazinou din Fitzwilliam Street, Dublin. Jucați un joc adevărat într-un cazinou adevărat alături de toți ceilalți pariori. Îi vezi, câștigi, pierzi și chiar căzi de pe scaune atunci când au avut unul de prea multe într-un joc de ruletă online.